Info » Nyheder » Judo oplevelser » Nordisk Mesterskab
NM i Sverige
D. 25/5 -12

Dagen startede med en hård køretur på 10 timer til Lindesberg i Sverige, hvor vi måtte vente en lille time før vi kunne vejes ind. Efter indvejningen fik vi en lækker buffet på hotellets restaurant.
Ca. en time efter maden, tog nogle af os danskere ned til poolen, hvor vi havde det ret sjovt med at plaske vand og så var der også lige sauna bagefter.
Om aftenen, lige før vi skulle sove, begyndte det at tordne og lyne ret voldsomt, men lidt efter lidt faldt vi så i søvn.

Lørdag:
Så var dagen kommet hvor vi skulle kæmpe. Det tog 40 min. at køre hen til hallen, så tidligt måtte vi jo køre, for at nå det.
Den første kæmper fra Vejle der gik på måtten var Celina. Det gik rigtig godt og hun vandt et par kampe pg endte med at komme i finalen, hvor hun mødte en hård pige fra Finland, og tabte desværre. Næste kamp var Louise (mig) der skulle på måtten. Det gik også rigtig godt. Jeg vandt 3 kampe og kom i finalen, hvor jeg mødte en god modstander fra Sverige, men tabte desværre.
Så var turen kommet til Katja, der kæmpede både rigtig gode kampe og var lidt uheldig i en af dem, men hun fik sig kæmpet op til en flot 3. plads.
Den sidste kæmper på måtten var Helene, der kæmpede nogle rigtige gode kampe, men desværre var lidt uheldig med lodtrækningen i sin pulje. Men nogle vundne og tabte kampe blev det til.
Efter stævnet tog vi i byen, hvor vi fandt en restaurant og der spiste vi med nogle andre danskere.

Søndag:
Så var dagen kommet hvor vi skulle hjem til dejlige Danmark igen, men først fik vi lige lidt morgenmad på hotellet.
Køreturen var ret kort da vi sov det meste af tiden, men lige før vi nåede Danmark kørte vi ind i Ikea hvor vi fik noget lækkert af spise.
Efter en eller to timer, derinde var Allan lidt træt og syntes vi skulle køre hjem nu. Han så også rigtig træt ud, så måtte vi jo køre til Vejle.

Det var en rigtig god tur som jeg fik rigtig meget ud af, både fysisk og physisk i judo'en. Jeg lærte også noget mere om mine modstandere som jeg skal møde fremover.

Så ali i alt var det en rigtig god tur.

- Louise Hansen

Vejle Judo Klub | DGI Huset Hal 2, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle | * CVR 30253205 * NEM konto 9347 4585930658